Andy Warhol och jag

I sängen väntar just denna kväll endast en oläst tidning, istället åtar jag mig mer eller mindre nyttiga sysslor med fokus på inredningsarkitektur och homestyling.

När vi var på Louisiana köpte jag en liten poster till caroline föreställande Andy Warhol och ett av hans citat. Kanske inte världens mest originella gåva, men orden ”i think everybody should like everybody” skrivet i gemener gjorde att jag inte kunde motstå den lille. Sedan den sattes upp har jag emellertid gått och sneglat på den, lite missunnsamt gnyende att den gode Andy faktiskt inte är ensam om åsikten. Dessutom kommer köket och kylskåpet varpå bilden sitter nyttjas av caroline de närmaste månaderna, medan jag är över i öst en sväng. Nej, en främmande karl i lägenheten utan mitt vakande öga gör mig kollrig. Så jag gjorde Andy Warhol sällskap:

jagmed

Tyvärr inget klockrent verk (rastereffekten för svag och typografin feljusterad, men vad gör man…), men jag tycker att den blev sådär lagom inställsam och larvig.

När jag ändå var i farten med kameran passade jag på att föreviga 3 av mina favoritprylar i lägenheten:

Till vänster: Freud. Till höger: Dwight Schrute (The Office)

Till vänster: Freud. Till höger: Dwight Schrute (The Office)

Väggprydnad av uttjänta metallprylar

Väggprydnad av uttjänta metallprylar

3 Responses

  1. Ic3 skriver:

    så jävla najs actiongubbe, screw GI Joe! ^^

  2. Jalen skriver:

    Thought it wou’ndlt to give it a shot. I was right.

  3. Asil skriver:

    Hej!Te4nk vad tiden ge5r, det var juinte le4nge sedan du stdraate din sida. Vad te4nkte du de5? Kunde du tro att det skulle bli se5 me5nga som skulle titta in?Grattis!Paket e4r det be4sta jag vet!Ve4nliga sensommarhe4lsningarAnnika Gustada9qa@hotmail.com

Leave a Reply