Det ska rullas i sanden

På torsdag kring lunch bär det av till Manila, vidare till Puerto Galera – någon slags fin ö i Philippinerna. Inte hunnit kolla upp någonting ännu, men biljetterna ska iallafall vara bokade. Lite nojig över Manila sedan jag såg Lukas Moodysons utmärkta Mammut precis innan jag åkte hit, men det blir nog bara en kvick visit där. Känns lite smutsigt att bara köra förbi misären i en taxi, men å andra sidan vill jag minnas att staden anses vara en av farligaste och jävligaste i världen. Får reflektera lite över det där över en öl på stranden…

2 Responses

  1. Calle says:

    Du skriver för mycket, revisorn.

  2. david says:

    Snack! Revisoryrket har aldrig vart så långt borta, frossar istället i småluddiga management- och marketingkurser och njuter i största allmänhet

Leave a Reply