Lund representing

Har under de senaste 3 timmarna suttit vid ett smutsigt bord och försökt lura över kinesiska studenter till Lund. Det är någon slags utbytesmässa och de flesta skolorna finns representerade för att försöka visa upp sin bästa sida. FEK har skickat knappa 10 broschyrer där en man på bilderna bär blont page och skinnjacka. Dessa måste ha producerats på 90-talet och var unkna i alla möjliga avseenden. Jag skrev istället ut en bild på prinsessan Madeleine och Skånes fotbollshjälte från Rosengård — samt en i sammanhanget högst motsägelsefull lapp som lyder “Sweden – Sophisticated Scandinavia”.

Har iallafall talat med några studenter, vissa redan antagna till Lund, och valde att fokusera på resemöjligheterna, Malmö och Köpenhamns kulturutbud och det faktum att det åtminstone är lite varmt i augusti och september (då de kommer).

bild-118

Som synes var det ganska dåligt med sömn inatt, vilket förhoppningsvis kan åtgärdas i (på?) Philippinerna. Kanske inte första natten, för den fick jag just reda på ska spenderas i nämnda jävliga och farliga Manila. Det blir nog bra trots allt — ska kolla in stadens nöjes- och pepparsprayutbud ikväll. Pepp!

2 Responses

  1. crugz says:

    haha, du borde ju skrivit ut en bilde på victoria o daniel istället, dumskalle! så du kunde uppdaterat de små med att i sverige blir det minsann ett flådigt KUNGABRÖLLOP nästa år, som ska kosta tiotalsmiljoner kronor. mog1.
    hur länge ska du va i philippinerna egentligen?

  2. Nils says:

    Stackars utbytesstudenter som kommer till Lund, regn 300dagar per år och kommer aldrig röra sig söder om Sparta. Kul att följa dina äventyr, men dags att kasta upp lite fler bilder. Ha det fånigt trevligt i Phillipinerna!
    / Pa Nils

Leave a Reply