Världens bästa crêpes

Den äts givetvis i Hong Kong, i behändigt strutformat. Fylld med glass och grädde. Med lite jordgubbar, med tillhörande jordgubbssås. Och en cheese cake! Fantastiskt. En komplett smakupplevelse med ett rån på toppen. Stor, mycket att hålla och äta. Nära illamående efter, precis som en vräkig dessert ska vara! Innan dess en prima sushi på en tät gata fylld med människor, ljud och neon. Jag mådde riktigt bra.

För övrigt bar jag mina lila jeans idag. Stackars hong kongeser, några av dom såg ut att kippa efter andan. Den långe jäveln är inte bara lång, han bär subversiva jeans också.

3 Responses

 1. crocs says:

  du vet att jag inte känner till svenskans alla fantastiska och icke-fantastiska ord. alltså, vad menas med subversiva? typ crazy eller?

 2. Albin says:

  Tackar för kommentaren. Smickrande. Mindre smickrande är att strössel på nära håll ser ut som muslort. Har du tänkt på det innan? Du har ju fått ordentligt med ordning här på din sida, jag är imponerad. Och då jag ändå sitter på en föreläsning i typografi måste jag passa på att fråga: Hur insatt är du i din namne, Eric Gill, klassiska typsnittsskapande?

 3. david says:

  Usch ja, strösslet ser ruggigt ut… Som tur var innehöll just min crêpes inget sådant. Bilden ovan var bara den enda jag kunde hitta när jag snokade runt för att just strössla artikeln med något visuellt!

  En Wikipedia-artikel senare kan jag för övrigt notera att det alltid är tråkigt när en namne visar sig vara förtjust i tidelag och incestuös pedofili. Men typografi kunde han! Även om jag föredrar Helvetica, över vars wiki-sida jag för stunden dregglar. Det ska finnas en dokumentär om det typsnittet förresten, något du kikat på?

Leave a Reply