Familjefar

Jag talade just med en norrman som sett något riktigt vansinnigt när han var ute och åt på restaurang häromveckan. Något bord bort satt en hongkongesisk familj. Mamma, pappa och några barn. Det handlade kanske om något som skulle firas — hade far möjligen erbjudits löneförhöjning på fabriken? Barnen har kanske antagits till en bra skola, så att de äntligen slipper den där smutsiga lärare Chang? De hade förberett sig innan avfärden till matstället, barnen bar rimligtvis slips och modern den där klänningen. Vad kul! Och vad befriande att kunna tala med varandra över en måltid för en gång skull, det har ju blivit så mycket övertid på sistone!

Så vad gör fadern? Han tar fram ett Playstation Portable och börjar spela tv-spel! Den förbannade dåren, haha!

4 Responses

 1. Lancia says:

  Haha. BARA i den delen av världen! :D

 2. crugz says:

  älskvärt!

 3. mickepitt says:

  vadådå? man måste träna om man är proffs

 4. david says:

  Hahaha underbart! Och Micke, han sa ju även att han sett ett par som var på dejt där killen satt och gejmade järnet. Riktiga proffsprioriteringar

Leave a Reply