Kebablycka och sovmorgon

Ah. Eftersom jag vanligtvis har skolans absolut sämsta schema (skola klockan 9 varje dag) vårdade jag morgonens inställda lektion som ett barn. Istället för sedvanligt miserabla klockan åtta steg jag belåten upp vid halv ett-snåret. Åt en stor skål flingor med knäckebröd och gjorde absolut ingenting.

caroline: jag måste erkänna en sak. Jag hånglade med en kebab igår igen. Men det var helt platoniskt! Även om följande blick är svår att försvara:

kebablycka

Dessförinnan hade kvällen bjudit på mycket trevligt barhäng med massa svenskar, en ecuadorian och två italienare. Först två tvåkronorsöl på campus på en av studentorganisationernas älskvärda jippon. Sedan tunnelbana till Central och LKF för vattenpipa laddad med äpple och rökheroin, samt en Carlsberg eller två.

En bättre tisdagskväll som sedan kröntes med en succéartad observation i taxin hem. På de här klisterlapparna på insidan av dörrarna står att de första två kilometrarna kostar 18 dollar, därefter 0,6$/200 meter, bagagekostnad, och detta:

Every animal or bird $ 5

Jag fnissade som en liten skolflicka!

Jävlar, hoppas att jag kan låna en tjuga så att min hummer, dvärgponny och två fasaner kan åka med i bilen!

2 Responses

  1. crugz says:

    hahaha fy fanders va ja hade knäckt mej! (gör det ju även nu!!!)
    hångleriet vet ja inte om ja gillar riktigt! du får passa dej så det inte blir en vana! älskar f ö kvinnan på bilden (hennes huvud syns i miniatyr på bilden när man förstprar den). även hon ser ut att få en chock över att man kan se så glad ut för en gammal fårköttsrulle.

    nu måste ja gå på akutbesök till optikern! min lins vill inte som jag! kyss!

  2. david says:

    Haha åh, de verkade väldigt glada att få servera mig av någon anledning… Efter många år i branschen kanske de kan se på människor vilka som verkligen uppskattar sina fårköttsrullar?

Leave a Reply