Kostym, slit och Kinas Hawaii

bild-120

Titta på mitt tärda ansikte, och titta framförallt på min rutiga skjorta i firma med en provocerande randig gul slips! Tänkte strunta i slirren men när roomien erbjöd sin gula historia kunde jag inte låta bli…

Ja, det är osunt mycket på listan nu. Idag skrevs det tenta, som var lite klurig men gick an. I övrigt studier så att det flammade om det. Haft tre riktiga dräpardagar — jag är definitivt värd en 4-dagars solsemester vid det här laget. Kommer fullkomligen att njuta av Shenzhen Air och South China Airlines flygsäkerhet till Sanya, Hainan. Stället sägs vara Kinas Hawaii, men på grund av det skoningslösa schemat och kronisk lathet har jag inte hunnit kolla upp något. Skulle inte ens kunna peka ut stället på världskartan!

Enda ambitionerna är att dricka förmånligt prissatt öl tidigt på dagen, bada lite och skriva berusade kärleksbrev till caroline. Men först göra klart en PowerPoint (jag vet att det är en skam Albin – men kompatabiliteten är min största fiende ibland!), skriva klart ett case, hålla en presentation iförd  kostymen, och sedan skynda iväg mot äventyret. Jag återkommer snarast!

3 Responses

 1. Lancia says:

  Tycker kombon slips, skjorta och tärt ansikte är skitnajs. Keep it up bro!

  Nu när du ändå nämner Shenzhen (airlines förvisso men anyway) så har jag en god vän som bor där. Han är cs-spelare och född och uppvuxen i Norrköping, flyttade dit för nån månad sedan och startade företag. Hur som helst känner du att du skulle vilja göra Shenzhen o behöver en guide eller nån trevlig att bara dra en fika med så kan du alltid kontakta honom. :D

 2. crugz says:

  skam att slipsen ryker! du är ju stilig som en dag!

  men du! hur gör man när iTunes vägrar starta? av ingen anledning? o när man vill ladda ipoden men det händer inget?
  *söker hjälp i cajberspejs*

 3. crugz says:

  ja va lite kvickare me hjälpsökandet än med själva försöket att reparera itunesskadan. nu funkar det dock utan bekymmer!
  gödegöde!

  bra att du lyckades klämma in två blogginlägg i ditt späckade schema! jag gottar mej.

Leave a Reply