Kvittrar med Twitter

kvitter

Ni kanske har noterat den trögstartade mojängen till höger. Det är en Twitter-manick, som publicerar mina 140 tecken nonsens varje gång jag “tweetar”. Twitters enda funktion är att låta användare skriva sådana korta inlägg, och replikera på varandras. Som Facebook-statusen, typ. Men du kan se alla användares inlägg, inte bara dina vänners. Både jag, Stephen Fry, Britney Spears och Dennis Cessan använder det.

Ja, det verkar idiotiskt. Men efter några misstänksamma försök har jag nog fastnat för det.

Idén med den här bloggen var ursprungligen att fokusera på lite längre, berättande inlägg i stil med Hainan-texterna. Kruxet är emellertid att jag inte alltid har tid att skriva i sådan omfattning — desto oftare i en kortare, idiotisk och innehållslösare tappning. För sådant tror jag mikrobloggande kvitter passar utmärkt.

Bytte för övrigt bild på mig själv. Borta är det fåniga flinet, istället ser ni det så kallade “bilförsäljarleendet” med Hong Kong Islands skyskrapor som fond. Lade också till en ny länklista för mina vänners bloggar och dylikt. Har du en som saknas i listan? Ge mig adressen!

One Response

  1. Lancia says:

    Åh, jag fick vara med på listan ser jag! Vad glad jag blir! :D

    Jag gillar inte twitter alls jag, orkar liksom inte ha ÄNNU en jävla sida att logga in på. Nej. Blä.

Leave a Reply