Nattskift i PowerPoint-fabriken

Okej, uppstigning om fem timmar — men presentationshelvetet är klart! Ny taktik: Clear Eyes i ögonen imorgon bitti och glasögon på. Får som följande konsekvens att min fantastiskt gula slips ryker. Stora brillor i kombination med slirren hade inte tagits på allvar, de hade förlorat förståendet stackarna. Nej, god natt hörrni!

5 Responses

 1. Lancia says:

  neeeej inte slipsen!! :(

 2. JünesBanünes says:

  Var hälsad käre vän!

  Äntligen har jag hittat hit och fått ta del av dina äventyr, vilket jag fann till min glädje vara ett ovärderligt intermezzo i arbetet :D
  Din smakfulla klädsel inspirerade till kostymkrav på vår planerade whisk(e)yprovning vid hemkomst, jag ska se till att kommendera torpet till oss själva och bjuda på ett nyskapat recept njutningsfulla burgare med chilipotatis som får dig glömma allt vad nudlar heter.

  Må väl och ta hand om dig tills vi ses igen!
  Vänligen, Jonas

 3. Exkrement i kavajfickan min says:

  Ditt inlagg om skagg… Som jag precis laste… Sa mmm… Keep up du gud wurk.

 4. crugz says:

  JAG ÄR KVAR PÅ SKYPE! internet dog bara en sekund!

 5. david says:

  Härligt att höra av dig gosse! Ser fram emot whiskyäventyren stort, var en fröjd senast och vad kan då vara bättre än en repris i skogsmiljö. Må väl tills vi ses igen!

Leave a Reply