Skattjakt

YouTube-eftermiddag som ett omedelbart resultat av gårdagen, endast med undantag av att jag ålade mig till hamburgeraffären med stort M. Hade jag inte haft en sådan rapp metabolism hade jag haft allvarliga bekymmer med min kost. Istället lugnar mina spinkiga handleder, säger att det bara är nyttigt med dubbla cheeseburgare och 4-pack kycklingnuggets.

Fredagkvällen var märklig. Så många timmar och öl utan att hamna någonstans. Förutom Club Seven då, denna prismedvetna räddare i nöden (se bild 2). Vi irrade runt i LKF, där det rådde vattenfestivalsstämning med anledning av Rugby Sevens och innefattade extra många överviktiga, flintskalliga britter i 40-50-årsåldern. Aftonen rundades istället av i sviniga Wan Chai. Minns att jag spelade dart och drack öl ur ett elegant glas på en allt annat än elegant pub.

Glaset var högt och hade den eleganta Tiger-logotypen tryckt på sig, “World Acclaimed” stod det rättmätigt på halvlitersbägaren. Att foten var solid och glaset vidare upptill än nedtill innebar att ölet rann kontrollerat men med kraft ner i våra törstiga gap. Bäljandet kändes romerskt och utfördes förslagsvis med stängda ögon. Glaset stod också bredvid min säng när jag vaknade i morse.

Leave a Reply