Solstudier och vinnarfika

Vädret börjar arta sig i den här förbaskade avkroken! 26 grader och solsken innebar gynnsamma förutsättningar för att sitta på en nyfunnen solterrass och torka ut samtidigt som man studerade i ett tempo om ungefär en sida per 45 minuter. Kom på tal gjorde detta “personlighetstest” som folk gör på facebook om vilken känd svensk du mest liknar — jag kunde fastslå att Pippi Långstrump tycks vara det optimala alternativet: en rebell med färgglada kläder och en kista med guld i sovrummet! Finns det några nackdelar? Fadern var väl någon rom-älskande alkoholiserad sjöman, och hon delar boyta med en apa och en häst — är detta bra eller dåligt?

Dessförinnan mindes jag Sverige när Malin bjöd på importerad Marabou-choklad. Det var fenomenalt! Budgeten hade omöjliggjort någon frukost utöver sista näven flingor, och så blev man serverad en rad schweizernöt. Till detta hade jag en kopp förvisso mediokert kaffe, men som när det smälte ner och omfamnade chokladen gjorde sin bästa show någonsin. Lyckan var gjord, och det pågick bönsex i min gom. Man kunde liksom sila ut nötbitarna genom tänderna och den sockerbeska drycken gjorde high-five, low-five och någon slags hemlig hälsning med min tunga. Åh, vad det njöts!

One Response

  1. eki says:

    Haha, jag är lite lätt retarderad är jag rädd för. Jag läste inte boyta som BO-YTA, utan som något asballt ghettouttryck du hade unnat oss :D

Leave a Reply