Söndagsgodis

Jag hittar aldrig så många balla och vackra fotografier, filmer och bilder, som när jag egentligen borde sitta och skriva på skolarbeten. Jag sörplar ett sämre snabbkaffe och klickar nyfiket mellan sidorna på datorn, på flykt från den stränga Word-ikonen och dess tomma textdokument. Först och främst hamnar jag i hemskt belåtet skick genom att titta på Nouvelle Vagues Godard-pass i låten/videon för Dance With Me:

Därefter besöker jag en av de absolut bästa hemsidorna på det här så kallade internet: The Big Picture. De publicerar helt fantastiska, högupplösta fotografier från jordens alla hörn. Jag häpnar över bilderna från Kongo, skrattar åt japanska robotar och får en grand tour över vad som händer i Kirgizstan.

One Response

  1. Lancia says:

    TBP ær fett najs, Brukar hænga dær jag med :D

Leave a Reply