Sushikoma

Åh – mm! Himmel vad smarrigt. Arton bitar senare och en rimlig slant fattigare har en strålande sushi avverkats. Jag ligger brädad, men belåten. Sushi One i Central har halva priset efter klockan 22, och det togs tillvara på med stor aptit. Salmon & Mango låter måhända ockult men smakade prima. Brad Pitt var okej, men åldern verkar ha tagit ut sin rätt då köttet erbjöd lite för mycket motstånd. Fint paketerad förvisso, men det måste man kunna förvänta sig med Brad.

Om ni bara kunde vara här kompisar, då skulle vi frossat tillsammans!

Imorgon återvänder jag dessutom till ytterst på den röda linjen för att plocka upp mina nya glasögon. Det blir spännande, jag kan knappt minnas hur de såg ut. Men även om det skulle slå fel finns trots allt på bottenplanet stans bästa friterade fiskbullar.

2 Responses

  1. eki says:

    David, du har typ världens bästa blogg.

    Förresten, jag vill minnas att vi smaskade i oss en smaklig niobitare i downtown San Francisco för cirka ett halvår sedan. Remember the good times!

  2. david says:

    Good times indeed! Och Martin som såg ut att begå självmord med sushipinnarna ner i gommen. Fan vad fint allt var. Och så vädret. Här regnar det nu, men man ska väl inte klaga. Skriv mer på wiwo.se!

Leave a Reply