“If you are cheap, nothing helps”

Karl Lagerfeld fortsätter att inspirera. Det är oklart vad min fascination bottnar i — jag är rädd för att det är i den fyndiga snobbigheten. Elegans behöver förvisso inte vara exkluderande, så jag nöjer mig med att säga att det är snyggt. Väldigt snyggt:

Den välgjorda reklamen är regisserad av en annan produktiv karl och före detta granne till mig, Johan Renck – med förvisso ett kvalitetsmässigt mer varierat register. Lång är han också, vad det nu har för betydelse.

Jag känner mig upprymd, trött och förvirrad på samma gång, och tar en tupplur.

One Response

  1. A. says:

    Fast det är ju kul att notera att Karl klagade på H&M för att dom valde att hålla hans kollektion exklusiv, han ville ju att ALLA skulle få en chans att köpa den. Annars hade han inte designat för en bilighetskedja. Karl var ute efter demokrati men fastnade i svensk envälde.

Leave a Reply