Vit choklad, era jävla konformister

Med 58 spänn på fickan, en lista full av tidskrävande meck och morgondagens play med Roger & Co i åtanke gjorde jag det otänkbara — jag bojkottade aftonens vanligtvis obligatoriska slirande i stan! Det var ett deprimerande svårt beslut. Men nu är det så fantastiskt bra att jag delar rum med en riktig helyllekille som har detta bojkottande som standard: vulgära spritmängder och ovärdigt beteende intresserar inte Michael (detta är alltså inte “Micke” jag refererat till tidigare. Micke är en suput till sleazer).

Har istället ätit en fantastisk kaka vit choklad från Lindt, lyssnat på musik, pratat som hastigast om livet med min käre room mate och tittat igenom lite gamla bilder i iPhoto. Hade Michael vart min golden retriever och musiken Sting hade jag med största sannolikt vart en 31-årig gravid kvinna.

Tog även en promenad längs vattnet här på campus. En vänskaplig havsbris, skolkomplexet som lyser upp vattnet i natten, och det numera hemtrevliga sorlet från lokala kids som hänger vid piren var en av dagens absoluta höjdpunkter. När jag på vägen tillbaka hittade en ensam, tilltufsad men pigg liten fotboll på stranden bekräftades mina misstankar om att jag gjort ett utmärkt val av kvällsaktivitet.

På temat gruppbeteende hittade jag av en slump denna intressanta video på YouTube. Knäppt, och oroväckande. Stå på er, mina vänner!

One Response

  1. crugz says:

    åh klassiker till film! sånt gör mej så nedrans förbannad! örka med att människor är funtade så.

    nu fungerar Å Ä Ö tack o lov!!! o de njuter ja rill fullo av. däför beger ja mej snarast mot ica o hyllan me cheeze ballz!

Leave a Reply