Ge mig ett ryskt kungadöme

nhatrang

1) Jag tittar med tärd blick upp från dataskärmen och dess PowerPoint-monster jag brottats med i timtal — och ser ljuset! Nu är alla flygresor för min och carolines Sydostasien-kampanj bokad. Fasligt fett — vi åker Hong Kong -> Saigon (Ho Chi Minh-staden), Saigon -> Hanoi, tåg tillbaka till Saigon med diverse avstigningar -> buss eller dylikt till Kambodja vidare in i Thailand varifrån vi slutligen åker från Bangkok tillbaka till Hong Kong och därifrån till Köpenhamn. Jävlar, ja!

2) Mellan sista tentan och Bästa dagen i år har jag nästan två veckors ledighet. Först tänkte jag strosa runt i Hong Kong, bo dyrt på hostel och mest vänta ihjäl mig. Nu slog det mig istället att jag är i Asien och jag har en uppsjö av spännande länder inom några timmars räckhåll, och att jag i höst kommer att bo och uppehålla mig i Lunds kommun, Skåne län, Sverige. En trupp UST-studenter ska dessutom till Indonesien, och Arjuna har i 10 år förklarat hur fantastiskt landet är. Om jag snålar de sista veckorna här, kanske…

3) Inom de närmaste tre veckorna har jag tre större presentationer med tillhörande rapportinlämningar, två uppsatser, några quiz, och tre tentor. Perfekt för att avnjuta campus-livets enklare tillvaro av nudlar, kex och allmäna fröjd (som trogna läsare säkert känt av tidigare).

4) Micke belastar mitt förstånd ytterligare med denna vansinnige, ensamme, och ganska obehagliga herre. Han är en rysk krösus på 39 jordsnurr på jakt efter sin 16-20-åriga okyssta prinsessa. En väldigt besvärande bildserie.

ryssen

3 Responses

 1. Ic3 says:

  haha nice att killen(mer korrekt gubben) kan göra mer än ett ansiktsuttryck. Btw dave, se till att inte bli inlåst med Caroline på ett sådant Hostel där den “Ryska kungen” kan betala en beskärd del av sin “förmögenhet” för att ja…etc :) (hmm kanske ska sluta se på gorefilmer…..)

 2. crugz says:

  kan vara den äckligaste människan jag någonsin sett.

 3. david says:

  @Ic3: vrickad vinkel på gubblänken, härligt! Utbudet av motbjudande film måste vara överväldigande i Japan, misstänker jag?

  Angående gubben: jag har tänkt lite på honom, bland allt äckel ryms ju ändå väldigt mycket ensamhet. Har ägnat på tok för mycket uppmärksamhet åt hans sorgliga uppsyn vid det här laget, det får bli en Snickers istället.

Leave a Reply