Min room mates namne

Middagen var suverän! Smakade gott, hängde med de lokala studenterna, fick en fotoram med texten:

Dear member,
Thanks for giving the greatest time to us.
Love,
Vista

Den konstiga men hjärtliga engelskan, det faktum att hela ramen är hemmagjord i papp, den obegripliga texten på kantonesiska fasttejpad bredvid… Så talande för deras fina gemenskap. För varje dag uppkommer numera moment av “sista gången”, liksom denna middag. Och terminen rusar mot sitt slut. Trist!

Över till något roligare: jag och Michael pratade lite om familjen, våra namn och sådant. Så på skoj ville Michael Neal se vad en sökning på sitt eget namn på Google gav för resultat. Notera den näst översta träffen:

avbildning-1


avbildning-2


avbildning-3

Detta kanske inte är något att skämta om — HIV är fasansfullt och många människor har lidit på grund av den här mannens perverterade psyke. Men jävlar vad vi skrattade!

Leave a Reply