Valborg/första maj, med en twist

clearwaterbaybeach

Ah, närmare 30 grader och solsken deluxe. Hur mycket jag än saknar Lunds Valborg/första maj tror jag att detta kan bli riktigt bra — det är någon slags strandfest som goes down på Clearwater Bay Beach (bilden ovan, kvack!) och det ska såklart bli festligt.

Valborgsaftonen var mellanstadiedisco på skolan. Internationella heltidsstudenterna tog till sin årliga krök vilket resulterade i avsvimmade gossar och flickor, ett litet slagsmål och toga-tema. Fest!

Dagens outfit
blir mina tärda svarta shorts, vitt weekday-linne, mors vitröda halsband med suicidal-touch samt Mao-medaljongen jag köpte på Himmelska fridens torg. Nu ska jag njuta av 24 timmars frihet innan skolans maj-offensiv skjuter ihjäl mig för gott. Hej!

5 Responses

 1. Sussi says:

  … sköna Maj, välkommen! Naturen står i blom här som där, fin bild.

 2. caroline says:

  HÅLL UT! BLI INTE SJUK!!!!! då kommer ja med en hel låda med overksam tamiflu o proppar i dej!
  ja har för övrigt en asrolig historia om svininfluensan, påminn mej att ja ska berätta den för dej!

 3. beyoncé! says:

  caroline ingrid maja kohrtz: jag hoppas att din historia om flunsan inte har något med mig o göra!

 4. crugz says:

  om du var en pojke kankse den hade haft det, men nu var det såklart inte alls så.

 5. david says:

  @Sussi tack för inlägget! Jag tittade på din sida och det är en spännande samling konstverk. Intressant val av material, var det vinkorkar jag såg på en? Härligt!

  @caroline: jag tar hellre en påse Rollo.

Leave a Reply