Formfrågor

PhillipLow(Via utmärkta Saker som inspirerar)

Hallå, kompis!

The Hong Kong Garden Take Away har bytt form, namn och mening.

  • Meningen är ny, eftersom min utbytestermin är över och detta inte längre komemr att vara en dagbok att förmedla mina upplevelser. Det kan låta dystert — men min tillvaro kommer för en utomstående inte längre vara lika intressant. Åtminstone inte riktigt ännu…
  • Namnet är nytt, eftersom det är mer kronologiskt riktigt (och låter tufft). Jag befinner mig på flykt från det post-Hong Kong jag oroade mig för i månader inför min hemkomst. På flykt från det innehållslösa och ointressanta, springandes mot brutna konventioner, självförverkligande och äventyr.
  • Formen är ny, med luftigare och mindre ordnad struktur och design. De ljusa färgerna kunde jag helt enkelt inte låta bli, de vill lysa upp min höst. Grafik, foto och andra estetiska uttryck kommer överhuvudtaget att ta mer plats än tidigare, den nya designen är anpassad för bild, snarare än text.

Min aktuella tillvaro är i övrigt charmant och bekväm: jag gör precis det jag vill göra. En lyx jag möjligen inte kommer att få uppleva på flera år, åtminstone under en längre period.

Nu börjar emellertid det ordnade livet ropa efter mitt deltagande, och inom två veckor befinner jag mig i Lund för kurs STAA01 (Statistisk grundkurs). Ett väntat men abrupt skifte i tempo. Men för stunden släpper jag det och lyssnar på denna fantastiska låt, och äter lite Ben & Jerry’s New York Super Fudge Chunk:

Leave a Reply