The Girl And The Robot / Africa (Rune Lindbæk Edit)

I Hong Kongs brutalt eftersatta klubbscen spelas i regel bara R&B och svennehouse, dessutom erbjöd Asien-vistelsen så fett med diverse göromål och adventures att regelbundet mp3-bloggsurfande bara hade vart ynkligt. Därför blir jag alldeles till mig när jag hemma i Sverige och god smak stöter på en riktigt bakelse av Robyn och Röyksopp i nedan video. Spelas den på MTV? Ja, men vad bra!

För övrigt, alla som tycker att jag liknar ett pottklippt pulver i min frisyr — vänligen se Robyns överdrivet snygga frissa och förstå vad jag försöker efterapa (förvisso med tvivelaktigt resultat — idag ser jag ut som en 30-talets ungnazist, igår som en rysk blandmissbrukare).

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Klubb Kebabb

Till sist ett efterfrågat baleariskt discospår av Key Of Dreams som Rune Lindbæk editat till flummigt sockervadd i mp3-format. För er som skiter högaktningsfullt i mina inställsamma låtbeskrivningar kan jag säga att det är ett stycke Toto – Africa, och den gillar ju alla:

Key Of Dreams Africa (Runt Lindbæk Edit) (Klicka för att spela upp direkt här på sidan)

Leave a Reply