God morgon, YouTube

Sitter i det ännu grönskande, ljusa, fina Ulrikedal och fnissar åt George Clooneys nya film som ju verkar helt fantastisk:


– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Och så lite klassisk katthumor! Det här snor jag rakt av från Da forto da so, som snott från Cute Overload som tagit det från YouTube:

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Till sist en snygg och fin låt av Jenny Wilson, som bedövande lugnar mig pre-Twinrix-sprutan som ska injiceras i mig om 27 minuter:

2 Responses

  1. Ic3 says:

    hmm du tar Twinrix du också? Ska du ut och ränna igen, ja jag säger å det dagens ungdomar uppskattar inte det lilla enkla i livet de ska bara ha och ha…….hmm gubben kom ut ur mig fråga mig inte varför???? ^^ btw hitta ett konstigare sätt att dricka vatten på, (skumt att han/hon drack på vanligt sätt för men övergick till duschdrickandet)

  2. david says:

    Haha vilken förvirrande bit text, men jag ska komma ihåg att dricka vatten i duschen nästa gång! Ska tyvärr ingenstans, detta var något så tråkigt som en uppföljningsspruta (efter resan, men samma dryga pris.) Urk! Men så dog jag inte av någon crazy djungelfeber i Asien, så det är inte läge att klaga.

Leave a Reply