2 Responses

  1. Albin skriver:

    Nej, David. Klaga inte på blåvitt. Detta hör till det bästa som Sverige producerat inom produktdesign. Till och med utan bild lyckas förpackningen förmedla sitt innehåll och det enda som signalerar varumärke är färgerna. Väldigt djärvt är det också, för hur många vita förpackningar kan du hitta i dagligvaruhandeln idag? Och en sak till, blåvitt är numera ersatt av Xtra, inte helt hett och verkligen inte designrätt. http://www.coop.se/includefiles/MODULER/CCMS/show_page.asp?iMappeID=254&sSideNavn=EVM+-+X-tra

  2. Rafael skriver:

    Pe5 grund av mitt funktionshinder jag nu inte kan ne4rvara me4ssan men tack vare din wpetblabs, speciellt i dag, Jag kan delta igen. Det e4r den ff6rsta dagen, under en le5ng tid, att jag har kunnat dela massan med kyrkan och dess folk. I dag har gett mig stor gle4dje och trf6st. Gud ve4lsigne er alla. Patsy, Frankrike

Leave a Reply