Ésteban & Crìstro – Vintage i Vasastan

Hej vänner! Tänkte ägna ett sällsynt inlägg med att propsa för min vän Dennis som precis startat upp en prima liten butik i Birkastan! Den är väldigt mysig och har tjusiga, intressanta plagg och prylar. Under namnet Ésteban & Crìstro har han letat upp vintagekläder Europa runt och blandat med lite nytt, såsom accessoarer från bland annat P.A.P och kvalitétsblaskorna The Gentlewoman och Fantastic Man. Inredningen är helt från IKEA vilket både jag och han är väldigt stolta över.

På tal om kvalitétsblaskor har han redan hunnit bli uppmärksammad av Vi i Vasastan och bilden därifrån är så bedårande att jag helt enkelt var tvungen att hylla butiken lite här på bloggen! Kolla in Ésteban & Crìstros hemsida estebancristro.se eller deras Facebook-grupp här! Gör sedan mig, Dennis och er själva glada genom att knata till Vikingagatan 8 och hitta dig något fint!

Leave a Reply