Skäggavund

På det stora hela är jag högst belåten med mitt genetiska arv. Jag kommer aldrig bli en hästjockey i världsklass, men i övrigt har jag ingenting att klaga på. Förutom möjligen en sak: karaktären på min skäggväxt. Eller snarare frånvaron av densamma. När man ser den här bilden på franske modellen Patrick Petitjean känner jag en tomhet i hela kroppen.

nathaniel-goldberg-patrick-petitjean-_31500912

Vi talar alltså inte om något välansat George Clooney-skägg, utan om ett vildvuxet fågelbo med matrester och historia i. Det måtte se förfärligt ut på mig — men vilken pondus det skulle utstråla! Jag skulle kunna ryta till oftare, slå näven i bordet och skrika så att saliven viner i luften. Som en rysk författare i ett spritdelirium. Fantastiskt!

(Mer bilder på denna ansiktshårsperfektion finns på milostyle)

One Response

  1. caroline says:

    HAHAHAHHAAA! inga dåliga jesus-porrbilder du har hittat!

    (oj, är det du som har ändrat mitt namn till caroline? har ju alltid varit för-ifyllt med crugz innan.)

Leave a Reply