We’ve got an obsession (lyssna!)

Ibland hittar man musikkarameller så välsmakande att man måste greppa en megafon, ta ett djupt andetag och basunera ut för världen om denna förträfflighet. Obsessions är en finfin lite småexcentrisk poplåt av Marina & The Diamonds. Walesisk kvinna med förtrollande fin röst och denna veckas bästa tröst mot måndagssjukan. Dessutom en helt förbluffande snygg hood-tröja med katten på. Ge mig, så att säga.

Om varken artist, låttitel eller beskrivning ringer någon klocka — strunta i det och klicka bara på play-knappen. Seså, det är för er egen skull!

One Response

  1. crugz says:

    fin låt! den i inlägget under var inte heller dum! hann inte kolla på dom igår eftersom jag var allt för trött och gick o la mej kl 21. (det innebär dock inte att jag var uppe i ottan, vaknade som sig bör 10:15 efter 13 timmars sömn).
    katt-tröjan e för övrigt från h&m. som vanligt när det gäller den affären finns den bara i för små (framför allt för korta) tjejstorlekar. och eftersom den här tröjan korvar sej lite vid midjan på den här bruden tyder det på att hon är högst 1,50 lång. tyvärr ingen storlek för en herre som du!

    nu tänkte jag gå och bli blodgivare! kyss!

Leave a Reply