Hellre lycklig av dårskap än vis av skadan

stinawirsenBild: Stina Wirsén

Bästa sysslan en mulen, innehållslös skitdag: tagga människor i iPhoto 09! Man märker varje bild någon är med på med personens namn, och snart har man sådär lite obehagligt katalogiserat tusentals bilder på vänner och bekanta. Har snart gått igenom alla mina fotografier mellan 2002 och häromdagen — en trevlig promenad ned för minnenas boulevard.

Hittar denna på mig i Rom. Har hängt upp ett par kalsonger på tork, som sedan fallit ner till grannens balkongräcke. Jag litar på min långa arm och någon slags käpp för att försöka hala upp dom. Patetiskt.

plockfail

Hellre lycklig av dårskap än vis av skadan (Citat, okänd)

2 Responses

 1. Ic3 says:

  hmmm finns väll ingen bättre att göra i Italiens rom än att försöka fiska upp sina kalsonger? :)

  Btw när du ändå höll på med alla dina bilder, du råkade inte snava över den där bilden på oss alla den där kvällen när vi var hos gabbe’s exflickvän, vi drack “lite” och spela något konstigt nynnarspel?

 2. david says:

  Kalsongfiske är inte min bästa gren, men såväl min favoritsport :)

  Fan jag vet precis vilken bild du menar, jag tror det var med Sulles eller Martins kamera. Får försöka kräva dom på den, den är bra härlig.

  Hur är Japan?! Maila eller något!

Leave a Reply