Små medel

avbildning-2

En numera klassisk syn: min veckobudget går på knäna och jag tittar hungrigt in på ICA-Bankens webbtjänst för att se om Nordea skickat över kosing. Inte det. Saldo avser för övrigt de reserverade beloppen sedan helgens uttag, och är alltså inget positivt alls utan endast en påminnelse om vilken slösaktig idiot jag är.

Befinner mig i en på det hela ganska tröttsam situation: förvånansvärt mycket meck i skolväg denna sista månad, recession i portmonän och trånande efter ledighet och carolines besök. Men jag misströstar inte, utan försöker finna någon slags heder i att försöka göra skäl för studielånet.

Mellan de tio internetsidorna jag har uppe med artiklar om Googles tjänstestrategier, gluttar jag även på en sida med massa fyndiga/vidriga reklambilder. Vissa är väl fejk, men ändå ett skoj tidsfördriv och flykt från Arbetet…

reklam2

reklam6

reklam51

reklam81

Ytterligare massa bilder hittar ni på Sveriges sämsta sida (vissa obehagliga).

One Response

  1. caroline says:

    ja tycker simmaren i reklamen ser ut som du! förutom att du antagligen inte skulle välja ett par speedos :-|

    go sida för övrigt! exakt va ja inte behövde fastna vid eftersom ja borde sitta i skolan o plugga just nu, men ibland vill inte ens kropp som ens hjärna!
    nu blir det gröt!

Leave a Reply