Bali alltså, och ja – Hong Kong då!

Fantiserar ytterligare om Indonesien och Bali. Hugo var ju också där. Det var visst förfärligt vackert och trevligt. Jag surfar runt på Flickr, skickar med mössan i hand några bilder till venture capitalist mamsen:

“du får hämta oss ofta från ålderdomshemmet hem till dig som tack för detta

avbildning-6

avbildning-5

olhugo

Så snubblar jag även över denna läckra video som Hong Kongs turistnäring producerat. Ett flygplan kryssar runt och filmar staden ovanifrån. Det är ju alldeles otroligt vad tjusigt Hong Kong är, också:

Sen ser jag den här bilden jag tagit i Lund. Notera hur stackaren går med nedsänkt huvud, luvan uppdragen och armarna stelt utmed kroppen av den bitande kylan – sannolikt på väg ner till spåret för att kasta sig framför ett öresundståg.

lundmisar

6 Responses

 1. A. says:

  Inte för att jag huserar i Lund längre men för att citera tvillingarna Olsen i sitt livs roll när dom citerar “storasyster” Stephanie Tanner:

  – How woode!

 2. david says:

  Jag höll mig borta från Full House – även om jag i efterhand förstått att Bob Saget är ett vulgärt svin och således värd viss heder – men jag antar att det är en besviken reaktion flickan härmade…

  Våndades faktiskt en del i efterhand om mitt kärva utlåtande, Lund är himla fett trots allt — det är mest vädret och trädklädda berg och vackert turkosa sjöar som saknas! Och självmord, usch. Vad är det för snack?

  Nej, idag gillar jag alla världens städer.

 3. Jack says:

  Bakom köttskylten – 80 meter.. Hade jag en underbar flickvän för exakt 32 år sedan!

  Jack önskar jag att heter!

 4. david says:

  Spännande inlägg, gode främling. Berätta mer!

 5. Slim-Thug says:

  Eh! Sitter har och arbetar pa ett research proposal, och det enda tillgangliga nojet ar att driva ivag till din blogg, samt att gotta mig i Barca’s ofortjanta triumf (vilket gjorde hela episoden sa mkt battre)!

  Nu maste det klappras pa tangentbordet igen… Bleh

 6. caroline says:

  huset fullt var ju min favoritserie nummer ett när jag var liten (och skulle säkerligen vara även idag om den hade fått fortsätta)! det är även där min kärlek till ashley o mary-kate har sin förklaring!

Leave a Reply