This Is Charley

Det regnar i Hong Kong. Grått, lite dunkelt och helt intetsägande. Det är inte melankoliskt alls — jag sitter bara här i mitt tomma rum och äter en bättre nötmix. Den innehåller massa olika nötter, russin, ärtor och någon sorts orange, lite kryddig majspuff. Borde läsa lite inför ett quiz jag har i eftermiddag. Men jag äter bara nötter och surfar runt på internet. Så hittar jag den här videon:

Kanske är det regnsmattret och tystnaden trots allt, eller så har jag kanske utvecklat någon slags allergi av alla de E-ämnen nötmixen stoltserar med. Men jag blir lite tårögd. Filmen om Charley är så fantastiskt fin. Jag inbillar mig att någon orolig kattägare hittat videon och känt en enormt befriande lättnad när texten om “normal life expectancy” dök upp. Vad fint det hade vart!

2 Responses

  1. crugz says:

    jag älskar din blogg!

  2. Martin says:

    Alltså åh!

Leave a Reply