Om

Tillsammans med 2kg Toblerone en sommardag med den vackraste flickan i världen, åh den lyckan!

Hallå igen,

Det finns mycket som gör mig nöjd. Framförallt är det mina vänner och flickvän caroline, nattliga äventyr, söta djur, musik, design, godsaker, mode och politik. När jag så har lyckan på min sida och tillåts förkovra mig i något av de här ämnena blir jag lätt lite lyrisk — vare sig det gäller en inspirerande tanke, jordgubbskräm eller en bra låt. Som tur är finns den här bloggen för att jag ska kunna uttrycka allt det här höga och låga, till min stora glädje och sannolikt även till eran!

Utöver det närmast skamlösa upphöjandet av min egen smak, kommer mina inlägg också spegla det faktum att jag under våren 2009 vistas i och omkring Hong Kong för att studera och irra runt i största allmänhet. Istället för att skriva dagbok för byrålådan tycker jag att detta är en fiffigare lösning, eftersom andra då kan få en inblick i vad för sorts dåraktigheter jag företar mig.

Oavsett om du är någon av mina närmaste vänner eller mest bara en bekant är jag glad och lite stolt att du läser det här. Jag hoppas att våra vägar snart korsas och att du har det prima.

Vill du kontakta mig vore det stort om du kommenterar något inlägg, annars går facebook eller e-post lika bra.