Stilbildning med strumpor, konstig dryck och min brors talang

Jag har gjort en sensationell upptäckt! Det går tydligen att bära strumpor och flip-flops på samma gång. Denna modemässiga sensation är perfekt lämpad för min 19-gradiga tillvaro i ett småkyligt Hong Kong utan centralvärme på rummet: barfota blir ibland lite för kyligt, samtidigt som det är omständligt att snöra på sig vanliga skor när man bara ska till badrummet. Knepet är att töja ut den främre delen av strumpan, vilket möjliggör en friktionsfri applicering av flip-flopen. Strålande! Visst blir det snyggt?

Sensationell upptäckt!

På bilden syns:

 1. Eleganta strumpor (svarta, Åhléns) och de gräsligaste men största flip-flopsen söder om Beijing.
 2. Ett stycke vätskebaserat, färgrikt mellanmål med oviss utgång.
 3. Kinesiskt fult golv.
 4. Min bäste vän totepåsen jag fick i födelsedagspresent av min bror Adam. Han har själv designat det galet snygga motivet och screentryckt det på väskan. Har stolt burit den varje dag sedan jag kom hit!

3 Responses

 1. Tomas says:

  Dude, det där kom jag på för lääängesedan! Har kört flip-flops och strumpor ner till tvättstugan/sopnedkastet i över en vecka nu. Sjukt nice! :D

 2. Lancia says:

  Jag vet att den här posten är old, har ingen aning om varför jag halkade i på den, men precis som Tomas skriver så är du sjuuuukt sent ute med strumpor vs flipflops!

  (Btw så köpte jag flipflopsox nu senast när jag var i LA. Strumpor tillverkade för att bäras just med flippies dvs. :D )

 3. david says:

  Flipflopsox?? fantastiskt Lance, kanske ska vi borja importera dom, samt rakformade nyckelringar och gora framgangsrik business i Sverige?

Leave a Reply