Vågstuderande / Hipsterröra

east_of_eden

Jag flyttar. Det är ett trevligt projekt, men också upprivande. Såklart, nostalgi är en bitch, och den viskar mig i örat varje gång jag rullar ner för Winstrupsgatans kullersten, knatar runt i mitt vackra lundakvarter, glömmer morgondagens möjligheter och bara minns alla fina dagar och nätter i min charmiga kvart.

Soundtrack till aftonens sinnesstämning råkar också vara den just nu mest spelade låten i iTunes. Taken By Trees fina, i Pakistan inspelade, låt Watch The Waves:

Annars gladde det mig mest att Karin Dreijer sjunger över två spår på den där Röyksopp-skivan sedan sist. Denna är lite för turbulent för stunden, men har gått varm den med:

Till sist kan jag inte låta bli att älska Yvan Rodics (alias den tveklöst roligaste modebloggaren Face Hunter) bilder från sina resor. Vackra människor och kläder, “kul grejer på stan” och allmänt bildsköna prylar finns alltså hos Yvan Rodic.

Leave a Reply